Kunst na Arbeid geeft huiskamerconcert

Kunst na Arbeid geeft huiskamerconcert

Op 30 oktober a.s. presenteert Kunst na Arbeid (KnA) “Het verhaal van….”. Het eerste huiskamerconcert. Tijdens dit concert staat het levensverhaal van een gast centraal. In een intieme setting (zoals een huiskamer) vertelt een gast zijn/haar levensverhaal. Dit verhaal wordt ruimschoots aangevuld met toepasselijke muziek.

An Viezee namens KnA: ‘“Het verhaal van….” is bedoeld als een persoonlijk en intiem, muzikaal document. Desalniettemin is het voor iedereen toegankelijk en interessant. Wie weet misschien zelfs herkenbaar. Want niet alleen de levenslust en levenservaring van de gast zullen centraal staan, maar ook de kwetsbare momenten blijven niet onaangeroerd. Het is de bedoeling dat “Het verhaal van….” een reeks wordt, waarvan op 30 oktober a.s. de eerste plaats vindt.”

Het idee werd bedacht door de dirigent en artistiek leider van KnA, Hans Viezee. Dit gebeurde naar aanleiding van het concert “HOMMAGES”, waarbij KnA, op verzoek van het publiek, mensen en instellingen in het zonnetje zette: Deze mensen of instellingen kregen een muzikaal eerbetoon. Hierbij viel op dat er tijdens dat concert veel aandacht was voor het échte leven, de mooie dingen en de moeilijke momenten. Om daar op door te gaan is de reeks “Het verhaal van….” bedacht.

“Het verhaal van….” vindt plaats op zondagmiddag 30 oktober a.s. en zal plaatsvinden in het Rode Kruis-gebouw aan de Constructieweg 6 in Nieuwegein. Het begint om 14.00 uur. De entree bedraagt € 5,-. Kaarten worden aan de deur verkocht maar reserveren is fijn. Dit kan door te mailen naar: info@kna-vreeswijk.info of door te bellen naar 030 60 633 18.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren