Kruising Taludweg AC Verhoefweg op 18 juni t/m 20 juni dicht

De kruising Taludweg AC Verhoefweg wordt vanaf vrijdag 18 juni vanaf 18.00 uur tot en met zondag 20 juni tot 20.00 uur geasfalteerd.

Andere route van de bus
De bussen rijden dit weekend een andere route. De haltes Blokhoeve – Noord, Herman Heijmanshove en Galecopperdijk vervallen daarom tijdelijk. Voor de haltes Herman Heijmanshove en Galecopperdijk is de dichtstbijzijnde halte De Kempenaerpark. Voor de haltes Blokhoeve Noord is de dichtstbijzijnde halte Remiseweg. U vindt hier de actuele informatie.

Eneco heeft het afgelopen jaar in de buurt van Blokhoeve reparatiewerkzaamheden uitgevoerd aan de stadsverwarming. Met het asfalteren komt een einde aan deze werkzaamheden en is er geen hinder meer voor verkeer. De kruising wordt in een keer geasfalteerd. Dit heeft tot gevolg dat in die periode de volgende wegen afgesloten zijn:

  • De AC Verhoefweg vanaf de Symfonielaan richting A12;
  • De Taludweg van Blokhoeve richting de AC Verhoefweg.

Fietsers omgeleid
Tegelijk wordt het fietspad weer hersteld en geasfalteerd. Dit heeft tot gevolg dat fietsen vanaf Blokhoeve naar Galecop niet mogelijk is. Ook fietsers die gebruik maken van de route parallel aan de AC Verhoefweg langs ‘The Edge’ richting Papendorp worden tijdens de werkzaamheden omgeleid. Verkeer vanaf de A12 richting Nieuwegein Centrum is nog wel mogelijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren