Kruidentuin zoekt vrijwilligers

De vrijwilligers van de kruidentuin, een prachtige verstilde plek in een groene omgeving langs de oude Nedereindseweg naast een grote boerderij en huisartsenpraktijk, zoekt vrijwilligers.

Iedere dinsdagmiddag en/of woensdagavond werken er enthousiaste vrijwilligers in de tuin. Zij verzorgen de door buxushaagjes omgeven plantvakken. Onkruid wieden, een 50-tal kruiden koesteren bij het groeien, snoeien en ondersteunen als het nodig is en zorgen dat de planten evenwichtig verdeeld zijn in de tuin. Daarna samen genieten bij alle soorten weer met koffie of thee op een van de bankjes in de zon. Waar nodig helpen mensen van de gemeente. Zij doen het snoeiwerk van de bomen en omheining en leveren planten ter aanvulling.Al jaren is de kruidentuingroep met grote inzet bezig en in ieder seizoen is er in de tuin wat te genieten. Helaas vallen er enkele leden af door het ouder worden. De vrijwilligers zoeken daarom nieuwe mensen die zin hebben om mee te helpen, een middag of avond per week is al voldoende. Heb je zin? Meld je dan aan bij Jenny Willemse. Bij haar kun je ook terrecht voor vragen over de werkzaamheden. (030 – 60 213 96)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!