Kringloopwinkel Nieuwe Vorm zoekt vrijwilligers

Stichting Kringloopwinkel Nieuwe Vorm zoekt vrijwilligers. Nieuwe Vorm zoekt mensen die een paar uurtjes per week over hebben om te werken in het magazijn of als chauffeur/bijrijder. Belangstellenden kunnen voor informatie kijken op de website van de Kringloopwinkel. Aanmelden als vrijwilliger kan door het invullen van het formulier op de website of door het sturen van een mail naar arbeid@nieuwevormvanhoop.nl.

Directeur Celina Vorm: ‘Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om in ons magazijn spullen in te nemen, uit te zoeken en schoon te maken en te prijzen voor de winkel. Daarnaast zoeken wij chauffeurs en bijrijders om spullen te bezorgen of op te halen bij mensen thuis.’ De genoemde functies zijn flexibele vrijwilligersfunctie. Mensen kunnen al aan de slag vanaf 2 uurtjes per week.

Bij de kringloopwinkel werken veel verschillende mensen. Celina: ‘Wij hebben mensen die werkervaring komen opdoen, jongeren die komen voor hun maatschappelijke stage, mensen met een beperking die hier komen voor hun dagbesteding en ook gewoon mensen die het gezellig vinden om ons te helpen. We hebben een grote groep vaste medewerkers/vrijwilligers. Er stromen mensen door naar betaalde functies en soms stopt een vrijwilliger. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe mensen. De sfeer is erg leuk. Iedere medewerker krijgt van ons waardebonnen waarmee ze zelf ook af en toe iets kunnen aanschaffen uit de winkel. Ook hebben we jaarlijks een leuke vrijwilligersactiviteit.’

Kringloopwinkel
Kringloopwinkel Nieuwe Vorm zit aan de Drenthehaven  in Nieuwegein. De organisatie zet zich in voor het mens en milieu in en om Nieuwegein. Dagelijks werken tientallen vrijwilligers heel hard om de winkel tot een plek te maken waar mensen zich thuis voelen, en waar de kringloopprijsjes ook écht kringloopprijsjes zijn!

Op de foto: Medewerkers Giel en Sanne werken wekelijks in het magazijn

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren