Kringloop Plaza zoekt diverse vrijwilligers (m/v)

Kringloop Plaza, de grootste Kringloop winkel van Midden Nederland, zoekt enkele vrijwilligers. Vind je het leuk om te werken met tweedehands spulletjes en wil je een ‘helpende hand’ zijn bij een leuk team. Meld je dan aan, zowel parttime als fulltime medewerkers worden gezocht.

Kringloop Plaza is gevestigd boven dierenspeciaalzaak Diebo aan de Ravenswade 54 op industriegebied De Liesbosch (tegenover de McDonalds). De winkel heeft een winkeloppervlakte van ruim 2900 m2 met spullen die een tweede eigenaar zoeken.

Wil je meehelpen als bijrijder en stoere sjouwer of als vlijtig liesje om de winkel aan te blijven vullen met nieuwe aanvoer. Bel dan even met de winkel via telefoonnummer: 030-6331914. Ook manusjes van alles (m/v) worden gezocht die het leuk vinden te sleutelen aan van alles en nog wat. Er is genoeg te doen op de diverse afdelingen in de winkel aan de Ravenswade 54 in Nieuwegein. Gewoon even langskomen in de winkel? Graag! Een e-mailtje sturen kan natuurlijk ook ls je meer informatie wilt hebben.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren