Kringloop Plaza vandaag officieel geopend

Sinds begin december 2015 heeft Nieuwegein er een nieuw bedrijf bij; Kringloop Plaza. De grootste Kringloop winkel van Midden Nederland. Vandaag, vrijdag 4 maart 2016 heeft wethouder Johan Gadella het bedrijf feestelijk geopend.

Kringloop Plaza is gevestigd boven dierenspeciaalzaak Diebo aan de Ravenswade 54 op industriegebied De Liesbosch. De winkel heeft een winkeloppervlakte van ruim 3000 m2 met spullen die een tweede eigenaar zoeken. Veel Nieuwegeiners hebben de weg inmiddels weten te vinden naar deze kringloopwinkel, waar de goederen overzichtelijk staan uitgestald.

De winkel is zeven dagen per week geopend. Van maandag t/m vrijdag van 10.00-21.00 uur, zaterdag van 10.00-17.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur. Met de opbrengst van de verkoop worden verschillende goede doelen gesteund zoals Galecopperpark Subliem.

Onze fotograaf Arend Bloemink en de videograaf Jos van Vogelpoel waren aanwezig tijdens de officiële openingshandeling door de wethouder van Economische Zaken van Nieuwegein. Klik op het fotocameraatje hieronder voor de foto en op het videocameraatje voor de video van de opening.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk