Katern

KRC Rolling uit Nieuwegein naar het WK in Italië

Van 29 september tot en met 8 oktober vindt in Novara in Italië het WK kunstrolschaatsen plaats. KRC Rolling uit Nieuwegein is er bijzonder trots op dat zij in verschillende disciplines aan dit topevenement mee mogen doen.

Zo mag Lisa van Trigt, Nederlands kampioene in de disciplines roldansen en vrijrijden deelnemen in de klasse junioren. Sylvia Pistorius, Nederlands Kampioene vrijrijden doet aan dit onderdeel mee in de klasse senioren.

Onderdeel van de wereldkampioenschappen is ook het showrijden. KRC Rolling doet in deze discipline mee met haar “grote groep” en het “grote kwartet”. De grote groep bestaande uit 16 leden rijdt het nummer “Memoires de Paris.” In dit ontroerende nummer, die u hierboven ziet, vertolken zij het verdriet en de verslagenheid van slachtoffers en nabestaanden van terreuraanslagen zoals deze onder andere in Parijs hebben plaatsgevonden.

Het kwartet van KRC Rolling zal deelnemen met een ingetogen choreografie op het nummer “My Way.”

KRC Rolling heeft bij beide choreografieën ondersteuning gehad van topchoreograaf en coach Patrick Kiens. Patrick is tevens een van de trainers van het olympische dames turnteam van Rio 2016.

De komende weken gaan de leden nog hard trainen om de puntjes op de i te zetten om tijdens de WK zo goed mogelijk te presteren. Het team hoopt aansluiting te kunnen vinden bij de zuid Europese en zuid Amerikaanse landen die binnen het kunstrolschaatsen tot de absolute top behoren.

krant4

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: