Katern

KRC Rolling start crowdfundingsactie om naar het WK te gaan

Na een fantastische overwinning met 5 keer goud en 1 keer zilver op het Nederlands Kampioenschap Showrijden eerder dit jaar, zijn drie teams van KRC Rolling uit Nieuwegein door de Nederlandse rolschaatsbond geselecteerd voor deelname aan het Wereldkampioenschap, de World Roller Games in Barcelona (Spanje).

‘We zijn er waanzinnig trots op dat team KRC Rolling/Devoted in Juli 2019 Nederland mag vertegenwoordigen met de Grote Showgroep, de Kleine Showgroep en het Senior Kwartet. Daarnaast is ook Nederlands Kampioen Solodansen Sylvia Pistorius van KRC Rolling geselecteerd voor deelname’ aldus Katinka Hengst-Marcus van de kunstrolschaatsvereniging.

Met nog anderhalve maand te gaan wordt door de dames van KRC Rolling/Devoted en hun trainsters extra vaak en zeer intensief getraind om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het WereldKampioenschap. De rolschaatsers van KRC Rolling zijn ervan overtuigd dat met dit team en de geweldige shownummers die zij rijden in elke categorie goede resultaten worden behaald.

‘Wilt u KRC Rolling/Devoted steunen op weg naar de World Roller Games en ons helpen met de kosten die het deelnemen aan de Wereld Roller Games met zich meebrengt? Op Facebook is de vereniging gestart met een crowdfundingsactie. Door een donatie te doen zou u ons enorm helpen. Wij zijn blij met iedere gift’ aldus Katinka. Ga hier naar de Crowdfundingsactie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren