Katern

KRC Rolling komt met wederom met spectaculaire kerstshow!

Ook dit jaar organiseert Kunst Rolschaats Club Rolling (KRC) uit Nieuwegein weer een prachtige kerst show. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 december aanstaande. Iedere dag zijn er twee voorstellingen, de eerste begint zaterdag om om 14.00 uur en de tweede voorstelling is om 19.00 uur. Op zondag 10 december kun je genieten van de voorstelling om 11.30 uur én om 16.00 uur. Alle voorstellingen worden gehouden in sporthal Galecop aan de Aert de Gelderhage 7 in Nieuwegein.

Dit jaar rijden er maar liefst 109 leden van KRC mee met de show. Van jongste beginners tot de ervaren rijders waaronder Nederlands en Europees kampioenen. Honderden prachtige kostuums, het mooie decor, zullen u doen verbazen.

Dit jaar neemt KRC Rolling u mee naar ‘Santa’s Toy Shop.’ De kerstshow van KRC Rolling biedt plezier voor het hele gezin. Twee uur lang kunt u genieten van een schitterende show op rolschaatsen. Met efljes, sneeuwpoppen, kerstmannen en nog veel meer, bent u twee weken voor kerst gegarandeerd al in de kerststemming!

krc rolling

Verkoop van de kaarten
Kaarten zijn online verkrijgbaar via de website van KRC Rolling en kosten € 12,- euro voor volwassenen en € 8,- euro voor kinderen tot en met 12 jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk