Katern

Kranslegging tijdens dodenherdenking

Zoals in het hele land, vindt op 4 mei ook in Nieuwegein de dodenherdenking plaats bij het oorlogsmonument aan de Nedereindseweg. Het Comité 4 en 5 mei Nieuwegein nodigt iedereen die dat wil uit om na de twee minuten stilte een krans of bloemen te leggen bij het monument.

Wilt u een krans of een boeket namens een organisatie of groepering neerleggen en wilt u dat uw organisatie of groepering wordt omgeroepen? Dan kunt u zich tot uiterlijk 4 mei om 12.00 uur aanmelden bij Renée Blom, de voorzitter van het comité 4 en 5 mei. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer: 06-46800775 of stuur een e-mail naar info@4en5meinieuwegein.nl o.v.v. kranslegging.

Op vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei aanstaande zal het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest (NAS) samen met het NAS-projectkoor en enkele solisten, het requiem van Saint Saens ten gehore brengen ter gelegenheid van de dodenherdenking. Deze herdenkingsconcerten zullen plaatsvinden in de Barbarakerk aan de Koninginnenlaan in Vreeswijk. Het geheel staat onder leiding van Hans de Munnik. De toegang is gratis. Aanvang 3 mei om 20.00 uur. Aanvang 4 mei om 19.45 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk