Kracht van Muziek met Kitty Tijssen en Harold Verwoert

Medium Kitty Tijssen en zanger/presentator Harold Verwoert komen op woensdag 18 januari aanstaande met ‘Kracht van Muziek’ (Spiritual Sessions) naar Wijkhuis De Steeg in de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein. Harold Verwoert is onder andere bekend van Raad de plaats, een vast item in het tv-programma Tijd voor MAX.

Kracht van Muziek is een avond waarin Harold zijn liederen zingt. Door de zorgvuldig geselecteerde liederen die hij zingt bewust binnen te laten komen, krijgt men de mogelijkheid om te ervaren. Hierbij kan het gaan om blokkades, emoties of het voelen en beleven van overleden dierbaren. Na ieder lied is er tijd voor reflectie onder leiding van Kitty Tijssen. ‘Spiritualiteit hoef je niet in te geloven, het is geen geloof, je moet het ervaren’ aldus Kitty Tijssen.

Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Kaarten kosten € 15,- per stuk en zijn te bestellen via: loes_verbruggen1@msn.com. Zet in de e-mail het aantal gewenste kaarten. Wijkhuis De Steeg is gevestigd aan de Hoornseschans 101 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk