Katern

Koveni speelt zaterdag dé strijd tegen degradatie uit de derde klasse

Zaterdag is het erop of eronder voor het eerste team van korfbalvereniging Koveni. Mede-hekkensluiter Thor 1 komt op bezoek in Nieuwegein voor een rechtstreeks duel tegen degradatie. Beide ploegen staan met 4 punten onderaan in de poule en zullen alles uit de kast moeten halen om de winst binnen te slepen. De uitwedstrijd in Harmelen op zaterdag 1 oktober 2016 werd gewonnen door Thor 1 met 15-13.

Toch heeft Koveni in de tweede helft van het veldseizoen al goede zaken gedaan door de laatste thuiswedstrijden van zowel Triade 1 als Eemvogels 1 te winnen. ‘En er is voldoende vertrouwen om ook deze wedstrijd tot een succes te maken’ aldus de trainer. Maar daar hebben zij alle support uit Nieuwegein voor nodig! Dit bleek ook in de vorige thuiswedstrijden.’

Koveni roept daarom iedereen op om ook dit keer in groten getale aanwezig te zijn komende zaterdag 15.30 uur om de Nieuwegeinse hoofdmacht aan te moedigen op de Helmkruid 7, zodat zij het plekje in de derde klasse dan ook (zo goed als) veilig kunnen stellen. Vanzelfsprekend is ook de daarop volgende thuiswedstrijd op 20 mei tegen Sperwers 1 belangrijk om de een-na-laatste positie in de poule officieel veilig te stellen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk