Katern

Korfbalvereniging Koveni doet mee aan fietsactie en wint € 1.000,-

Nieuwegein fietst! (een initiatief van Goedopweg) heeft sportclubs in Nieuwegein uitgedaagd om creatieve ideeën in te zenden om meer leden op de fiets naar de club te laten komen. Natuurlijk ging Korfbalvereniging Koveni die uitdaging aan. En het plan wat Koveni opgesteld heeft viel zo in de smaak, dat de korfbalvereniging € 1.000,- heeft gewonnen om het plan uit te voeren.

In dit creatieve plan geeft Koveni haar leden niet redenen om te gaan fietsen, maar zorgt zij ervoor dat haar leden geen redenen meer hebben om niet met de fiets te gaan. Zo geven de Koveni-leden op 26 augustus vanaf 14.30 uur hun fiets een Koveni-blauw kleurtje en organiseert de vereniging daarvoor een creatieve middag om de fiets er nóg leuker uit te laten zien. Gedurende de maand september worden alle jeugdleden van Koveni vervolgens uitgenodigd om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Deze ritjes worden bijgehouden door de trainers. Het team dat aan het einde van de maand de meeste ritjes heeft gemaakt, wint hele toffe en nuttige gadgets om het fietsen in de toekomst nóg leuker te maken.

Voorafgaand aan de creatieve middag op 26 augustus om 14.30 uur, komen om 14:00 de organisatie van Goedopweg én Peter Snoeren (wethouder in Nieuwegein voor o.a. Verkeer & Vervoer) langs bij Korfbalvereniging Koveni voor het officiële moment: de uitreiking van de cheque. Ook krijgen de jeugdtrainers van Koveni die middag elk een eigen trainingsshirt uitgereikt van de organisatie als dank voor hun medewerking tijdens de campagnemaand in september. De middag duurt tot ca. 15:30. Om 16:00 zal Koveni 1 starten met haar laatste oefenwedstrijd voor het seizoen onder leiding van de nieuwe hoofdcoach Frits de Gooijer. De Gooijer heeft gister zijn officiële selectie voor Koveni 1 bekendgemaakt. De wedstrijd van komende zaterdag zal gespeeld worden tegen Reehorst ’45 1, waar Frits de Gooijer vorig jaar nog hoofdtrainer was.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren