Korfballen voor scholieren

Vandaag, op Buitenspeeldag, kon het Koveni Schoolkorfbaltoernooi helaas vanwege de Coronacrisis niet doorgaan. En dat vonden de leden van de korfbalvereniging uit Nieuwegein jammer. Normaal staat het veld van Koven vol met honderden leerlingen, (groot-) ouders, broertjes, zusjes en de leerkrachten. Maar dit jaar was het stil.

Koven: ‘Omdat het toernooi niet doorgaat hebben we een speciale actie! Alle schoolgaande kinderen kunnen tot september 2020 gratis meetrainen bij onze korfbalvereniging. Zo kunnen de leerlingen kijken of korfbal voor hem of haar een leuke sport is.’

Opgeven kan door dit formulier in te vullen of een mailtje te sturen naar tc@koveni.nl.

Over Koveni
Korfbalvereniging Koveni is een gezellige en betrokken sportvereniging in Nieuwegein. Sporten bij Koveni kan al vanaf 3 jaar. Naast de kangoeroes, pupillen, aspiranten, junioren, senioren en midweekteams, heeft Koveni ook een recreantenteam: een mengelmoes van jong, oud, ervaren en onervaren. Tot slot de actieve 55+ club, die sport- en spelactiviteiten voor senioren organiseert.

Natuurlijk is Koveni meer dan alleen de (korfbal)sport. Daarom organiseert Koveni o.a. Kangoeroedagen, kampweekenden, themafeesten, filmavonden en toernooien. Het eigen sportveld aan Park Oudegein is voor Koveni een perfecte uitvalsbasis voor het organiseren van deze gezellige activiteiten. Ook jij bent van harte welkom!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren