Katern

Kops terug, Maat weg bij Geinoord

Ook al is het seizoen nog maar halverwege, toch hebben de eerste transfers zich al aangediend bij Geinoord. Het betreft het aanstaande vertrek van Robert Maat naar IJFC en de terugkeer van Daniel Kops naar Parkhout.  Laatstgenoemde begon zijn voetballoopbaan bij Geinoord en keert dus terug naar de club waar het in sportief opzicht voor hem allemaal begon.

Kops heeft na zijn vertrek bij Geinoord gespeeld bij  DOVO en ook in Veenendaal bleek zijn doelgerichtheid in de vorm van talrijke treffers. Vervolgens maakte Daniel de overstap naar Breukelen waar hij de afgelopen acht seizoenen speelde en ook tot een respectabel aantal doelpunten kwam. Hij hoopt in de rest van dit seizoen bij FC Breukelen de imponerende marge van honderd goals te bereiken voordat hij nar Geinoord terugkeert. Hopelijk bij een club die dan nog tweedeklasser is.

Robert Maat maakt dus de omgekeerde weg als Kops en keert Parkhout de rug toe omdat hij naar eikgen zeggen ‘aan een nieuwe uitdaging’ toe is. Opmerkelijk is dat Robert samen met broer Niels (die eerder bij Montfoort speelde) geen basisplaats had bij trainer Gerrit Plomp. Dus mogelijk ook komende zaterdag niet wanneer Geinoord de belangrijke wedstrijd tegen BFC gaat spelen.

Ook al nieuws van het JSV-front waar trainer Harry Buur het na twee seizoenen op Galecop voor gezien houd. De Culemborger die Jan Gaasbeek twee jaar terug opvolgde, moer in de komende maanden gaan proberen om JSV voor degradatie te behoeden. Komende zaterdag staat de sleutelwedstrijd tegen nummer laatst Waterwijk op het programma. Een duel waarbij de Nieuwegeinse club  meer afstand kan nemen.

Robert Maat die komend seizoen Geinoord inwisselt voor IJFC. (Foto: Gerard van Vliet) 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren