Koor Hatikwa uit Nieuwegein doet mee aan TV programma Zing!

Na vele aanmeldingen uit het hele land is het koor Hatikwa geselecteerd om mee te doen aan het nieuwe TV programma Zing! van de EO. Hatikwa is het koor van jongeren en jongvolwassen muzikanten uit Nieuwegein en omgeving. Op zaterdag 3 juni om 20.30 uur op NPO1 zingen de leden van het koor voor de mentoren Glen Faria, Tania Kross en Roel van Velzen om ze te overtuigen dat zij de beste zanggroep van Nederland zijn.

Eén op de tien Nederlanders zingt in een zanggroep. Maar welk koor of ensemble stijgt boven zichzelf én anderen uit? In het nieuwe EO-programma ‘Zing!’ dat 27 mei van start gaat, gaan Giovanca Ostiana en Anne-Mar Zwart op zoek naar de beste zanggroep van ons land. Wie ontwikkelt zich met hulp van een mentor tot allerbeste groep?

Over het koor Hatikwa
Hatikwa is een koor van jongeren en jongvolwassenen met liefde voor muziek en een passie voor God. De naam van het koor komt uit het Hebreeuws en betekend ‘De Hoop’, die wij willen uitdragen. Dit komt samen in de nummers die we zingen, variërend van gospel tot pop met een boodschap in het Nederlands of in het Engels.

Hatikwa is bijna 25 jaar geleden gestart als een tienerkoor vanuit Het Anker en is inmiddels uitgegroeid naar een koor met jong volwassenen overal uit de regio vandaan. Sinds 2018 staat het koor onder leiding van Ruben Grevelink. De oorsprong van het koor ligt in Nieuwegein-Zuid, waar nog steeds onze repetities plaatsvinden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk