‘Koop om de hoek’

De Coronacrisis treft ons allemaal. Vooral de lokale ondernemers hebben het zwaar. Restaurants hebben hun deuren moeten sluiten en winkeliers zien hun omzet dalen. Heel veel MKB bedrijven worden hard getroffen. Multicopy The Communication Company steekt lokale ondernemers in o.a. Nieuwegein daarom een helpende hand toe met de campagne Koop om de hoek.

Ook kleine ondernemers die het moeilijk hebben mogen gratis een advertentie plaatsen in de wekelijkse krant van De Digitale Stad Nieuwegein. (zie pagina 14 van deze krant)

STEUN DE LOKALE ONDERNEMER
Koop om de hoek roept iedereen op om de lokale ondernemer te ondersteunen. Om het geld niet te besteden aan de grote (internationale) webshops, maar de boodschappen te doen bij de bakker, slager of kledingwinkel om de hoek. Kortom, we vragen iedereen om samen te werken met de MKB bedrijven in de eigen buurt. Zo kunnen lokale ondernemers overeind blijven in deze moeilijke tijd. Zodat ze iedereen ook na de coronacrisis kunnen blijven verwelkomen.

ACTIEMATERIAAL
Met een raamsticker, posters, flyers en/of buttons laat je zien dat je een van de ondernemers bent die de steun vanuit de buurt hard nodig heeft. Niet alleen in en om je bedrijf, maar ook op social media kun je van je laten horen, door berichten te plaatsen, te delen en elkaar te taggen. Je kunt de materialen voor in en om je vestiging en de materialen voor op social media kosteloos downloaden of bestellen via deze speciale bestelsite.

ACTIEPOSTER MET JOUW EIGEN FOTO
Het is zelfs mogelijk om een poster met een foto van jezelf of je team te laten printen. In het bestelsysteem kun je de gewenste foto eenvoudig uploaden waarna je direct een proef te zien krijgt. Ook een gepersonaliseerde afbeelding voor op social media met het actielogo behoort tot de mogelijkheden. Na bestelling haal je de materialen vervolgens bij de vestiging van je keuze op.

MISSIE
Koop om de hoek is een landelijk initiatief van Multicopy The Communication Company. ‘Het is onze missie om MKB’ers de grootsheid te geven die ze verdienen. Met alle denkbare communicatiemiddelen waarmee je opvalt. Ook in deze spannende en onvoorspelbare tijd’ aldus het bedrijf.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk