Koop je kerstspullen nu bij Kringloop Plaza in Nieuwegein voor weinig geld

De Kerst nadert en de maand december is altijd een dure maand. Zeker als je krap bij kas zit of even weinig geld hebt. Maar je wilt het toch gezellig hebben thuis of in je studentenkamer. Kringloop Plaza aan de Ravenswade 54 in Nieuwegein biedt dan een uitkomst. ‘Het hele jaar door komen er kerstspullen binnen en nu pakken we uit!’ aldus manager Juns de Haas van Kringloop Plaza. Vanaf vrijdag 1 november is in de winkel een speciale afdeling ingericht vol met kerstspullen.

In de winkel staan nu hele kerstbomen met ballen, lichtjes en piek en al. Deze zijn voor luttele euro’s te koop. ‘Als mensen hun zolder en kasten rigoureus opruimen, dan gaan ook veel dozen met kerstspullen naar de kringloop. Die sparen wij op tot de laatste anderhalf tot twee maanden van het jaar. Kerstballen en engelenhaar zijn immers seizoenproducten’ zegt Juns.

Juns de Haas: ‘We hebben een aantal mooie kunstbomen op ons ‘Bomenplein. ‘In de koffieruimte hebben wij een Kerstoutlet met nieuwe Kerstspullen die ook voor een habbekrats verkocht worden. Zoals altijd is koffie, thee en warme choco gratis in onze gezellige koffie corner.’ De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op de zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De afdeling wordt een paar keer per week aangevuld. Bij aankoop vanaf 2,50 euro krijgt u ook nog eens een leuk presentje!

Over Kringloop Plaza
Stichting Kringloop Plaza is het grootste kringloop warenhuis van Nieuwegein. Met 3000 m2 zorgen de vrijwilligers er elke dag voor dat u alle benodigdheden kunt vinden. Aan de Ravenswade 54, boven de Diebo, schuin tegenover Hornbach en Mac Donalds kunt u de winkel 7 dagen in de week komen bezoeken. Bent u met de kinderwagen of slecht ter been dan kunt u via de loopbrug de winkel makkelijk bereiken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren