Kookcertificaat voor maatjes

Op vrijdag 3 juli j.l. hebben vier deelnemers van het maatjesproject van MOvactor hun kookcertificaat behaald. Zij kregen dit, samen met een receptenboek, uit handen van de nieuwe beheerder van buurtplein Doorslag. De vier deelnemers waren op zoek naar meer sociale contacten en wilden graag (beter) leren koken. Door het samen boodschappen doen, samen koken en eten leerden zij niet alleen koken maar werd er ook een vriendschap opgebouwd. Want voor of na het koken werden er ook spelletjes gedaan. Het groepje is enthousiast en wil graag een vervolg.

Door het vertrek van de stagiaire is MOvactor op zoek naar een vrijwilliger die 1x per 14 dagen op vrijdagmiddag met een groepje wil koken in buurtplein Doorslag. Ook kunnen er nog twee nieuwe deelnemers bij. Reactie graag naar Marja de Ruiter, coördinator van het maatjesproject van MOvactor. Tel. 030-6033748 of per mail: mderuiter@movactor.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren