Koninklijke Plantenmarkt op De Zuiderkroon

Op vrijdag 21 april 2017 van 10.30 uur tot 17.00 uur is Jenaplanschool De Zuiderkroon aan de Graaf Dirklaan 2 in Nieuwegein, weer geheel in voorjaars- en oranjesferen! Iedereen is van harte welkom op de jaarlijkse plantenmarkt op het schoolplein.

Er is een uitgebreid aanbod aan planten om uw tuin of balkon op te fleuren; van geranium, perkplanten tot aan hortensia en hanging baskets. Terwijl u uw plantjes uitzoekt, vermaken de kinderen zich op het springkussen of kunnen ze zich laten schminken. Genoeg te doen dus!

Pannenkoeken voor de CliniClowns
De leerlingen van de bovenbouw verkopen tijdens de plantenmarkt ook pannenkoeken. De opbrengst hiervan komt ten goede van de CliniClowns. Koningsspelen.

De 6e editie van de plantenmarkt vindt plaats op de dag van de Koningsspelen. ’s Ochtends ontbijten de kinderen met zijn allen op school en doen ze mee aan de landelijke aftrap van deze sportieve dag. Maar ook de rest van de dag staat in het teken van de sport. Zo worden er verschillende sportworkshops in en om de school georganiseerd.

De gehele opbrengst van de plantenmarkt wordt gebruikt voor leuke en leerzame workshops voor kinderen van De Zuiderkroon.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren