Koninklijke Onderscheiding voor Job van Soest

De Vreeswijkse vrijwilliger Job van Soest kreeg vrijdag 27 april jl. van Burgemeester Backhuijs een Koninklijke Onderscheiding opgespeld als erkenning voor zijn verdiensten voor met name de Vreeswijkse samenleving. Hij werd daarmee benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Job spant zich al jarenlang bij lokale evenementen in als vrijwilliger en coördinator voor de EHBO vereniging, afdeling Vreeswijk.

Sinds ruim 10 jaren zet hij zich als actieve vrijwilliger ook in bij vrijwel alle grote en kleine evenementen, zoals Koninginnedag, Vreeswijkse Septemberdagen, Intocht Sinterklaas, Vreeswijk bij Kaarslicht. Het kan nog zo gek zijn wat er gedaan moet worden of Job is er bij betrokken. De materialen en opslagruimte voor de evenementen is door zijn enthousiaste en serieuze aanpak in goede handen.

Als een soort beheerder van Vreeswijk zorgt hij bij zijn dagelijkse rondje met zijn hondje Buddy, dat als er in de openbare ruimte van Oud-Vreeswijk iets niet in orde is, actie ondernomen wordt door hemzelf of door anderen.
Als buurman van de Willem-Alexanderschool houdt hij al jarenlang een oogje in het zeil en treedt actief als dat nodig is. Vreeswijk is trots op zo’n actieve vrijwilliger en feliciteren hem van harte met deze welverdiende Koninklijke Onderscheiding

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk