Katern

Koninklijke Onderscheiding voor dhr. Julien

De heer T.J.L. Julien, voormalig lid van de vrijwillige brandweer van Nieuwegein-Zuid, heeft op donderdag 9 juli bij zijn afscheid een Koninklijke Onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Frans Backhuijs. De heer Julien (48) wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Toen hij afgelopen najaar om gezondheidsredenen zijn afscheid moest aankondigen was de heer Julien twintig jaar in dienst bij het brandweerkorps Nieuwegein-Zuid. Toen hij bij het korps kwam bleek hij een snelle leerling. Hij doorliep in zeer korte tijd de benodigde opleidingen en haalde alle diploma’s. Na zeven jaar werd hij aangesteld als bevelvoerder, op dat moment de jongste van het hele korps ooit. Hij heeft dus langdurig een grote bijdrage geleverd aan de openbare veiligheid in de regio.

Daarnaast heeft hij zich jarenlang ingezet als penningmeester en later als secretaris van de Vereniging Vrijwillige Brandweer Vreeswijk. Samen met het bestuur en de leden organiseerde hij vele leuke, spannende en geslaagde feesten, weekendjes en andere activiteiten. Samen met zijn vrouw verblijdde hij het korps ook geregeld met culinair hoogstaande Indische gerechten. Dhr. Julien is de laatste twintig jaar kortom een door iedereen zeer gewaardeerde collega en bevelvoerder geweest.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren