Koninklijke onderscheiding voor de heer van Ginkel

Zaterdag 11 september ontving de heer van Ginkel een Koninklijke Onderscheiding uit handen van locoburgemeester Ellie Eggengoor. Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De heer van Ginkel ontving een lintje, omdat hij al bijna 50 jaar actief is voor de Utrechtse Tafeltennisvereniging UTTC. Hij was daar onder meer voorzitter en (wedstrijd)secretaris. Ook is hij eindredacteur van SLIPS, het clubblad van UTTC. Hiervan heeft hij maar liefst 150 nummers uitgebracht.

De heer van Ginkel was ook secretaris en voorzitter van de afdeling Midden van de Nederlandse tafeltennisbond NTTB, toernooileider van OTC (landelijke tafeltennisclub voor 40+ ) en leider van het damesteam van voetbalvereniging IJsselstein. Als lid van de ouderraad van de Agnesschool in IJsselstein was hij verantwoordelijk voor het oud papier, opknappen van het schoolplein, fietspuzzeltocht en fungeerde hij als penningmeester.

Kortom, de heer van Ginkel is een maatschappelijk betrokken en zeer actieve Nieuwegeiner. De gemeente is trots op de heer van Ginkel en feliciteert hem van harte met deze Onderscheiding!

Op de foto de heer van Ginkel met locoburgemeester Ellie Eggengoor

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk