Koningsspelen weer groot succes in Nieuwegein

Voor alweer de vijfde keer vonden de Koningsspelen plaats in Nieuwegein. Ook op basisschool Lucas Galecop deden de leerlingen mee met het evenement dat Koning Willem Alexander heeft ingesteld na zijn inhuldiging. In 2013 werd het voor het eerst gevierd. Evenals voorgaande jaren was het weer een fantastische dag vol sport, spel, plezier en lekker samen ontbijten. Het evenement heeft altijd plaats op de laatste vrijdag voor Koningsdag (27 april). Traditiegetrouw werd de dag geopend met het gezamenlijke Koningsontbijt.

Na het gezellige ontbijt begonnen de kinderen aan een sportieve dag. De jongste bleven op school waar een prachtige stormbaan was uitgezet. De hogere groepen kwamen in actie op de JSV velden met allerlei balspellen. Het was weer een feestelijke dag op Lucas Galecop waar samen sporten, elkaar aanmoedigen en vooral veel plezier hebben de sleutelwoorden waren. Leerlingen waren opgeroepen om in het oranje of rood, wit en blauw naar school te komen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren