Koningsdag in Vreeswijk

In Vreeswijk zal op 27 april aanstaande weer Koningsdag gevierd worden. Naast de gezellige vrijmarkt, die tussen de sluizen van Vreeswijk plaatsvindt, staan er op de Dorpsstraat diverse kramen.

Er worden tal van activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen naast varen in de Oude Sluis ook op de Helling een brandje blussen en een echte klassieke brandweerauto van dichtbij bekijken. Neem deel aan de Oud Hollandse spellen bij de Willem-Allexanderschool en maak kans op een leuke prijs. Ga zelf kaarsen maken of lasergamen. Patrick Smit geeft een wervelende trial show waarna je bij hem een clinic kunt volgen.

Uitrusten en genieten kun je op één van de leuke terrasjes in Vreeswijk. Ook muziek zal niet ontbreken. Er zijn diverse optredens van o.a. de Dolle Diva’s, de Brulboeien, een draaiorgel en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook verschillende acts die plaatsvinden in het gehele dorp.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren