Koningin Julianaschool Verkeersveilige school

Namens ROV-Utrecht bezocht José Bontje de Koningin Julianaschool in Nieuwegein om voor de tweede keer het UVL (Utrechts VerkeersveiligheidLabel) Certificaat uit te reiken. Met veel trots kon zij melden dat de school, vooral ook dankzij de grote inzet van de op de school aanwezige verkeersouders, ruimschoots heeft voldaan aan alle criteria die de UVL-commissie aan certificering heeft gesteld. 
Zo is het verkeersonderwijs structureel in het activiteitenplan van de school opgenomen, worden er regelmatig praktische verkeersactiviteiten uitgevoerd, is er aandacht voor verkeeersveilige thuis-school routes en worden ouders bij het project betrokken. Het certificaat is met feestelijk door de beide verkeeersouders van de school in ontvangst genomen. Tijdens de officiële uitreiking ontvingen alle leerlingen uit groep 7 tevens hun diploma voor het behalen van het praktisch verkeersexamen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren