Komende nacht snoeiwerkzaamheden langs trambaan in De Doorslag

In de nacht van dinsdag 18 september voert RegioTram Utrecht in Nieuwegein snoeiwerkzaamheden uit aan heggen nabij de trambaan. Het gaat hierbij om het gedeelte van de trambaan tussen de overweg Koekoekslaan en de tunnel van de trambaan onder de snelweg A2.

Het gaat hierbij om de heggen die binnen de beheergrenzen van het tramsysteem vallen, dus niet het groen in de openbare ruimte dat door de gemeente wordt beheerd. De werkzaamheden worden ’s nachts uitgevoerd tussen 01.45 uur 04.30 uur. De reden waarom er ‘s-nachts wordt gewerkt is dat het openbaar vervoer dan niet gehinderd wordt.

HINDER
Hoewel RegioTram Utrecht hinder en overlast voor de directe omgeving zo beperkt mogelijk proberen te houden, valt er niet aan te ontkomen dat tijdens dit werk gebruik wordt gemaakt van machines die in de nacht hoorbaar kunnen zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren