Kom voor Azië!

Op zondag 13 februari vindt in De Kom de benefietvoorstelling ‘Kom voor Azië’ plaats. Het wordt een gevarieerd, avondvullend programma met muziek, dans, cabaret en poëzie. De gehele opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de slachtoffers van de ramp in Azië. De volgende artiesten hebben reeds hun belangeloze medewerking toegezegd:

Spinvis (www.spinvis.nl), Han Reiziger, Vierus met o.a. Elsie Reiziger, Tim van der Sluijs (www.cabaret.nl), Illusionary Rockaz met o.a. Justin van der Lek (www.illusionary-rockaz.com), Rooie Arie (www.rooiearie.nl), Jascha van Roij (www.jaschat.nl), dichter Ingmar Heytze (www.heytze.nl) en de a capella popgroep TouchDown (www.touchweb.nl).

DJ Dynamite & MC Stanga (www.dscollabo.nl) zijn de presentatoren van de avond. Kom voor een bijzondere avond, kom voor een uniek programma of Kom voor Azië! De voorstelling is zondag 13 februari en begint om 20.15 uur. De toegang is € 15,00.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren