Kom vandaag naar de stand van Geins Geluk in City

Met Geins Geluk ondersteunt de gemeente inwoners initiatieven gericht op een mooie, warme en gezellige stad om te wonen. Met veel verschillende wijken waar voor iedereen een plek is en waar samenwerken aan een mooie stad heel gewoon is. Dit is je kans om te laten zien hoe jij dat graag zou willen.

Op Valentijnsdag mag iedereen zijn hartenwens laten zien
Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom op de stand, tegenover de Jamin. Schrijf daar je eigen unieke hartenkaart en maak een kans op een Valentijns dinerbon voor twee.

Geins Geluk is een regeling in Nieuwegein die het mogelijk maakt om maatschappelijke inwonersinitiatieven te realiseren. Initiatieven gericht op een mooie, schone en veilige leefomgeving; een fijne stad om te wonen. Een stad waar ruimte is voor iedereen en iedereen zich welkom voelt. Inwoners van Nieuwegein worden gestimuleerd om hier een bijdrage aan te leveren. Dit kan op vele manieren. De gemeente Nieuwegein draagt hier graag aan bij.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren