Kom naar het Gezondheidsplein in de bibliotheek

Wist je dat er op het Gezondheidsplein in bibliotheek De tweede verdieping wekelijks interessante bijeenkomsten worden georganiseerd rondom gezondheid en leefstijl? Zo zijn er in oktober drie interessante bijeenkomsten. Op de agenda staan de volgende onderwerpen:

Lucky Life: Technologie en gezondheid
Donderdag 1 oktober | 16.00 – 17.00 uur
Welke technologie helpt ons gezonder, langer en veiliger te leven? Tijdens deze bijeenkomst komen studenten van de Hogeschool Utrecht langs om verschillende technologische ontwikkelingen te laten zien en het gesprek aan te gaan over wat je zelf praktisch kunt inzetten.

PLUS-café: NEE zeggen! Over mentale weerbaarheid
Maandag 5 oktober | 14.30 – 15.30 uur
Het is niet altijd even makkelijk om ‘stevig’ in je schoenen te blijven staan: om voor jezelf op te komen en ook eens NEE te zeggen. Marsja Haanstra van Studio Zin komt langs om enkele handvatten te geven waarmee je de kracht in jezelf kunt voelen en om kunt gaan met lastige situaties. Ook geeft zij uitleg over hoe je Tai Chi hiervoor in kunt zetten.
Het PLUS-café is voor 55-plussers uit Nieuwegein.

Wel of niet prikken?
Maandag 12 oktober | 14.30 – 15.30 uur
Laat je je wel of niet inenten tegen pneumokokken? Wat zijn de voor- en nadelen van vaccinatie? Wat doet het met je gezondheid wanneer je je niet laat inenten? Remedica geeft in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid een voorlichtingsbijeenkomst over pneumokokken.

Meer informatie en aanmelden
Vanwege de coronamaatregelen kunnen er slechts 24 personen per bijeenkomst deelnemen. Aanmelden is daarom verplicht. Dit kan via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. de bijeenkomst waaraan je deel wilt nemen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren