Kom De Zonnebloem ontdekken!

Denkt u ook dat De Zonnebloem er alleen voor ouderen is? Dat is niet zo! De Zonnebloem is er voor mensen van 18 jaar en ouder met een lichamelijke beperking. Omdat niet iedereen dit weet, houden De Zonnebloem-afdelingen van Nieuwegein en IJsselstein op zaterdag 7 mei van 16.00 uur tot 21.00 uur een kookworkshop. Deze workshop wordt gehouden in het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum aan de Marconibaan 42h in Nieuwegein.

Het doel van deze workshop is mensen uit Nieuwegein en IJsselstein die een lichamelijke beperking hebben en in de leeftijd van 40-65 jaar zijn, te laten kennismaken met De Zonnebloem. Ook mensen in dezelfde leeftijdsgroep die overwegen vrijwilligerswerk te gaan doen zijn welkom.

Linda Demmer van de Zonnebloem: ‘Onder het genot van heerlijk eten en drinken en livemuziek van ‘Two of a Kind’ kunt u nieuwe mensen leren kennen en ontdekken wat De Zonnebloem allemaal voor u kan doen. Er kan zoveel meer dan u denkt!’

Aan deze kennismakingsavond zijn voor u geen kosten verbonden. Verpleegkundige hulp is aanwezig en voor vervoer kan gezorgd worden. Vooraf aanmelden is nodig. Dit kan bij Piet Swager: 030-8881934 of bij Mieke de Greef: 030-6048530.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk