Katern

Koken voor het goede doel

Burgemeester Frans Backhuijs en de wethouders Hans Adriani en Martijn Stekelenburg gaan onder leiding van Justin van Hooidonk en de chef kok van het Nieuwegeins Business Center (NBC) hun passie waarmaken: Koken.

Op vrijdag 13 maart aanstaande gaan zij voor ongeveer 60 Nieuwegeiners een uitgebreid diner bereiden in de nieuwe open keuken van het beneden restaurant in het NBC. Naast het voortreffelijke diner zal de avond omlijst worden door een band en door Sharon de Wildt (winnares van City’s Got Talent). Wilt u er bij aanwezig zijn? Aanmelden is vanaf vandaag mogelijk. De kosten voor deze avond bedragen € 60,00 per persoon. Hiervoor krijgt u een heerlijk diner, drankjes, muziek etc. plus een inbreng voor een te houden veiling.

De gehele opbrengst van deze avond komt ten goede aan de ‘Vrienden van Muziek’. Een jongerengroep uit Nieuwegein die in hun clubhuis ‘De Pit’ aan de Nedereindseweg regelmatig bijeen komen om muziek te maken. Aanmelden kan bij de heer van Anraad: joke-arnold@vananraad.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren