Katern

Koken met Monique

Monique heeft weer een nieuw recept. Op De Digitale Stad Nieuwegein maakt ze een vegetarische schotel met bonen, erwten en rijst en geeft ze nog een tip hoe je deze schotel op ‘z’n Italiaans’ kunt maken. In ‘Koken met Monique’ leest u iedere twee weken een recept die Monique graag met u wilt delen.

Heeft u vragen of heeft u zelf een lekker recept en wilt u die delen met anderen, laat het Monique dan weten, dit is haar E-mail adres. Eet smakelijk!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Koken met Monique

Monique Sluyter is gek op bonen, natuurlijk het lekkerst zijn de gedroogde bonen, die je een nachtje onder water zet, maar uit de pot kan net zo goed. Vandaag maakt Monique, in haar rubriek ‘Koken met Monique’ op De Digitale Stad Nieuwegein, een ‘Italiaanse Bonensalade’. Bonen ‘schrapen’ als het ware uw darmen schoon, dus is het één van de redenen waarom het zo goed voor U is, behalve dat er erg lekkere recepten mee te maken zijn.

Hoe u het maakt en wat voor ingredienten u nodig heeft kunt u vinden in de rubriek ‘Koken met Monique’. Verder staan er ook nog handige tips die u kunt gebruiken in de keuken. En om het nog makkelijker te maken kunt u de ingredienten hier bestellen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren