Katern

Koken en High tea bij MOvactor

Bij MOvactor zijn weer twee bewonersinitiatieven binnen gekomen. Zo kun je koken met Oervoeding op dinsdag 15 juli en is er een High Tea op zaterdag 26 juli aanstaande. Beide initiatieven vinden plaats in Buurtplein Batau aan de Dukatenburg 1. Jessica Young geeft beide workshops.

Tijdens de workshop ‘Koken met Oervoeding’ leer je koken met onder andere knollen, zaden, eieren, groenten, fruit, amandelmeel, zoete aardappel en (wilde) vlees, vis en gevogelte. De gerechten zullen bestaan uit een voor- hoofd en nagerecht, in tapasvorm. Oervoeding is geen dieet, het is een levensstijl, goed voor jong en oud. Tijdens de workshop krijg je een korte intro omtrent voeding en gezondheid. Je gaat aan de slag in koppels van twee en na afloop worden de gerechten gezamenlijk opgegeten. De workshop is dinsdag 15 juli en begint om 17.30 uur en duurt tot 20.00 uur. Prijs € 12 per persoon.

Zaterdag 26 juli kunnen cursisten, maar ook inwoners van Nieuwegein aanschuiven voor een echte Paleo Hight Tea workshop. Paleo is eten zoals moeder natuur dit bedoelt heeft. De manier van eten is gebaseerd op het eetpatroon van onze verre voorouders. Denk aan mager biologisch vlees, vis en schelp- en schaaldieren, verschillende groenten, fruit, eieren, noten en zaden. Tijdens deze workshop krijg je ook een korte intro omtrent voeding en gezondheid. Je gaat aan de slag in koppels van twee en na afloop worden de gerechten gezamenlijk en met en geïnteresseerde bewoners uit Nieuwegein opgegeten. De workshop is dinsdag 26 juli en begint om 12.30 uur en duurt tot 15.00 uur. Prijs € 15 per persoon.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk