Koishow tijdens 14e Water Gala in Nieuwegein

In het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 september aanstaande houdt KOI2000 weer haar jaarlijkse Water Gala. Deze keer in een nieuw format op een nieuwe locatie: De Beursfabriek in Nieuwegein. KOI 2000 is een vereniging vóór en dóór koihobbyisten die zich als doel heeft gesteld om zoveel mogelijk mensen met de koihobby te laten kennismaken en de mensen die deze hobby reeds hebben ontdekt te ondersteunen.

De 14de koishow van KOI2000 wordt ditmaal samen met Aquavaria georganiseerd, om op deze manier de bezoekers te voorzien van een nog breder aanbod. Zo is er ook een wedstrijd waarin honderden Koi’s strijden uit een sterk internationaal deelnemersveld om de felbegeerde prijzen. Ruim 475 Koi’s, verdeeld over 7 jumbovats en 58 normale vats, zijn na het ‘benchen’ klaar voor de wedstrijd! Het kiezen van de winnaars wordt gedaan door officiële juryleden uit Japan, aangevuld met een jury uit een ander land.

Naast deze wedstrijd kunnen bezoekers kennis maken met de nieuwe trends najaar 2016 en voorjaar 2017 voor zoet- en zoutwateraquaria. Zijn er diverse interessante lezingen en workshops. Ook is er kunst en cultuur uit vele werelddelen m.b.t. de Koi. Kijk voor meer informatie op de website van de organisatie.

koikarpers

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren