Koffietafel voor mensen met een arbeidsbeperking

Op dinsdag 12 februari 2019 organiseert  de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) in samenwerking met Samen Veerkrachtig een Koffietafel in La CaZa aan de Hoornseschans 101 in de wijk Fokkesteeg (Nieuwegein). De Koffietafel bijeenkomst is er voor iedereen met een arbeidsbeperking en/of langdurige ziekte.

Wat is een Koffietafel?
Verspreid door het land organiseert Samen Veerkrachtig bijeenkomsten voor mensen die te maken hebben met een arbeidsbeperking. Tijdens een Koffietafel praat je in groepjes van 8 tot 10 personen met elkaar, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige.

Het doel hiervan is om tips en ervaringen uit te wisselen over de dingen die je tegen komt nu je niet meer in het arbeidsproces zit. Zo merk je dat je er niet alleen voor staat. Samen zoek je naar informatie en oplossingen die jou en anderen verder helpt. Deze keer zal er een arbeidsongeschiktheidsadviseur aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de regelgeving. Aan deze koffietafel zijn geen kosten verbonden voor de deelnemers.

  • Het programma:
    12.30: inloop met een broodje, koffie, thee, water, melk
    13.00: start Koffietafel
    15.00: einde

Aanmelden graag vooraf via deze website. Samen Veerkrachtig bevestigt vervolgens je aanmelding per e-mail. Als je vragen hebt, helpen zij je graag verder. Je kunt hen bereiken via info@samenveerkrachtig.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren