Katern

Koen Schuilenburg wint Wijnfort Jutphaas Rijnhuyse Open 2016

Koen Schuilenburg (spelend bij Griffensteyn) heeft zondag 11 september jl. de heren enkel 3 van het Wijnfort Jutphaas Rijnhuyse Open 2016 op zijn naam geschreven. In een zeer fraaie partij versloeg hij Bram Stultiens (van TC Domstad) met 4-6 7-5 6-1. Op deze finaledag was bijna de hele familie Stultiens in Nieuwegein present, want René Stultiens (vader) speelde de finale heren enkel 6 (verloren) en Anouk Stultiens (zus) speelde de finale dames enkel 3, die uiteindelijk door Monique Sporrel (tevens trainer bij Rijnhuyse en verliezend halve finaliste in 2015) met 6-4 6-1 werd gewonnen. In de gemengd dubbel 3 ging de winst naar Ronald van den Brink en Lisanne Mosterd, die wonnen van het duo Vincent Ranke en Carlijn Jongepier.

De heren enkel 4 was dit jaar een kopie van de heren enkel 5, namelijk George Rouwhorst tegen Daniel Herriger. Beide finales werden door George Rouwhorst gewonnen.

Het Wijnfort Jutphaas Rijnhuyse Open 2016 werd dit jaar onder perfecte omstandigheden op de smashcourtbanen in Nieuwegein gespeeld. Alleen de eerste speelzondag was regenachtig, maar alle andere dagen waren zeer zonnig en warm. De finaledag had een ideale temperatuur voor de spelers en voor de vele bezoekers die naar het park kwamen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk