Katern

KNVB Oranjefestival bij JSV op Sportpark Galecop

Op zondag 4 juni organiseert JSV op Sportpark Galecop voor de 3de keer het Oranjefestival. Droomt jouw kind ook van Oranje? Dan is het zeker iets voor hem of haar. Dit Oranjefestival wordt gehouden in samenwerking met de KNVB en zal worden gehouden in twee groepen. De eerste groep, speciaal voor 4 t/m 9 jarigen duurt van 09.00 uur tot 11.30 uur en de ouderen 10+ starten om 12.30 uur en duurt tot 15.00 uur.

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Het Oranjefestival is een dag vol met “Oranje”-voetbalplezier waarin alle jongens en meiden zelf gaan ‘Voetballen als Oranje.’ De manier om te ontdekken of voetballen iets is voor jouw kind en voor alle kinderen die zin hebben in een gezellige voetbaldag. Zowel voor leden en niet-leden, iedereen is welkom en het is ook nog eens gratis! Deelnemers krijgen iets leuks van de KNVB en JSV mee. Inschrijven kan via de website van de KNVB of bij JSV.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk