Katern

Knutselmiddag op bouwspeeltuin Jeugdland

Op woensdag 13 april wordt er weer geknutseld op bouwspeeltuin Jeugdland. Je kunt mee doen en een Palmpaasstok maken en een Moederdag cadeau. Wat er voor moeders wordt gemaakt is nog geheim, ‘want dan weten ze het al en dat is niet de bedoeling.’ Tussendoor is er wat lekkers en als het weer meezit, kun je ook nog lekker buiten spelen in de bouwspeeltuin.
Wil je meedoen dan kun je je opgeven via dit email adres of bel op maandag, woensdag, vrijdag tussen 11.00 uur en 12.00 uur naar de organisatie: 06-11447023. Geef je naam, adres en telefoonnummer door. Er kunnen 25 kinderen mee doen. De middag begint om 13.30 uur en duurt tot 15.45 uur. Trek oude kleren aan als je komt. Want je weet het maar nooit als je gaat knutselen. Jeugdland is niet verantwoordelijk te stellen voor schade of letsel. Het kost deze keer niets. Bouwspeeltuin Jeugdland is gevestigd aan de Helmkruid 1 in Nieuwegein zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Knutselmiddag op bouwspeeltuin Jeugdland

Winter is het thema van de knutselmiddag die bouwspeeltuin Jeugdland op woensdag 19 januari organiseert. Jullie mogen een sneeuwpop maken van piepschuim bollen. Die pop geef je een gezicht, een sjaal en een hoedje. Jullie mogen ook een mobile maken waar we sneeuwpoppen aan gaan hangen en voor de vogels maken we een pindaketting.
Wat moet je doen als je mee wilt doen? Geef je op via aktiviteiten@jeugdlandnieuwegein.nl of bel op maandag, woensdag of vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. De organisatie heeft je naam, adres en telefoonnummer nodig. Er kunnen 25 kinderen mee doen. VOL IS VOL! De bouwspeeltuin is op 19 januari open vanaf 13.30 uur de middag begint om 13.45 uur. Om 15.45 uur is het afgelopen. Trek oude kleren aan als je komt. Jeugdland is niet verantwoordelijk te stellen voor schade of letsel. En het kost deze keer niets. De bouwspeeltuin heeft er een subsidie voor gekregen van het Oranjefonds.Bouwspeeltuin Jeugdland is gevestigd aan de Helmkruid 1 in Nieuwegein Zuid. Het telefoonnummer is: 06-11447023.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk