Katern

KNKV Oranjeclinic bij Korfbalvereniging Koveni

Korfbalvereniging Koveni ontvangt woensdagavond 1 juni om 18.30 vier internationals uit het Nederlands korfbalteam voor twee clinics op haar eigen veld aan de Helmkruid in Nieuwegein. De internationals die Koveni met een bezoek komen verblijden zijn Tim Bakker, Friso Boode, Celeste Split en Maaike Steenbergen. Alle spelers hebben naast EK en WK titels ook diverse zaal- en veldtitels binnen de Korfbal League op zak. Al met al een mooie, ervaren en succesvolle afvaardiging.

Koveni dankt het verkrijgen van de clinic aan haar inzet op social media. Dankzij de vele activiteiten en posts met enthousiaste foto’s op Facebook gedurende de Week van het Sportplezier van 5 t/m 13 maart kwam de korfbalvereniging uit Nieuwegein in het vizier van de KNKV (Koninklijk Nederlandse Korfbalverbond) en sleepte zij de ludieke titel ‘Sportpleziervereniging van 2016’ binnen. Deze titel leverde tevens een heuse clinic van vier internationals uit de Korfbal League op. Daarom reizen de vier spelers uit het Nederlands korfbalteam op 1 juni af naar het Koveni veld in Nieuwegein.

Koveni belooft er een bijzonder evenement van te maken. Behalve de eigen leden en supporters zijn ook andere geïnteresseerden hartelijk welkom op de accommodatie van Koveni. Daarnaast zal ook de selectie van Koveni (tijdens het eerste uur) een clinic geven, maar dan aan de jongste kinderen bij Koveni, namelijk de E en F. Na twee clinics door Oranje van 18.30-19.30 (B- en C-aspiranten) en 19.30-20.30 (A-junioren), waarbij zowel de internationals als de jeugd van Koveni in actie komen, sluiten Koveni de avond om 20.30 gezamenlijk af.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk