KMI opent nieuwe aanmeetlocatie steunkousen in Galecop

Vanaf 15 mei a.s. houdt KMI Home Care iedere dinsdagmorgen een steunkousenspreekuur bij Voetverzorging Tineke de Beer in de wijk Galecop. Tijdens dit spreekuur kunt u op afspraak langskomen voor het opmeten, passen en leveren van steunkousen. De huidspecialiste van KMI Home Care is hier iedere dinsdagmorgen tussen 09.00 uur en 11.00 uur aanwezig. Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt en deze kunnen worden gemaakt via telefoonnummer: 030-6032971.

KMI levert zowel maatwerk als confectie therapeutische elastische kousen, van diverse leveranciers en ook in diverse kleuren. Doordat KMI Home Care contracten heeft met alle verzekeraars, verzorgt KMI ook de declaratie bij uw zorgverzekering.

Iedere dinsdagmorgen is geregistreerd huidtherapeute Yvonne van KMI Home Care tussen 09.00 en 11.00 uur aanwezig bij Voetverzorging Tineke de Beer. Op afspraak meet zij hier steunkousen aan en ook uitlevering en het passen van de kousen, kan hier geschieden. Mocht u de kousen eerder nodig hebben, dan kunt u in overleg naar de winkel van KMI Home Care in Nieuwegein komen. KMI levert zowel maatwerk als confectie therapeutische elastische kousen en is SEMH gecertificeerd, wat inhoudt dat KMI bij alle zorgverzekeraars kan declareren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk