Klus aanmelden voor NLDoet 2015

Tijdens NLDoet steken vele maatschappelijke betrokken Nederlanders op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2015 de handen uit de mouwen. NLDoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Ook Nieuwegeinse maatschappelijke organisaties die vrijwilligers nodig hebben voor een leuke klus of activiteit, kunnen zich nog aanmelden.

NLdoet is de kans om met vrijwilligers een klus of activiteit aan te pakken. Meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor de organisatie. Maatschappelijke organisaties kunnen hun klus aanmelden op de website van NLDoet. Organisaties die zich voor 31 januari aanmelden, kunnen mogelijk een bijdrage krijgen van maximaal 400 euro van het Oranje Fonds. Meer informatie hierover is te vinden op de website.

In Nieuwegein zijn leuke vrijwilligersactiviteiten te doen. Op de site van NLDoet zijn al acht klussen aangemeld. Er kunnen dagelijks nieuwe activiteiten bijkomen. Vrijwilligers kunnen al aan de slag bij Scouting Vreeswijk, Dorpshuis Fort Vreeswijk en atletiekvereniging Atverni. Voor Nieuwegeiners is er vast en zeker een mooie activiteit te vinden die samen met collega’s, familie of het sportteam gedaan kan worden. Aanmelden als vrijwilliger kan ook via de website van NLDoet. Ook kan contact worden opgenomen met Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein, info@samenvoornieuwegein.nl of telefonisch: 06-43368435.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk