Kleedjesmarkt in Nieuwegein Noord

Oranjevereniging Nieuwegein Noord (OvNN) gaat ook dit jaar weer een kleedjesmarkt organiseren. Dit jaar kunnen op Koningsdag, woensdag 27 april, de eerste kleedjes vanaf het Muntplein via de Nedereindseweg naar de Dorpskerk (bij Het Sluisje) gelegd worden. De organisatie is al volop bezig. Een groep van enthousiaste vrijwilligers werkt achter de schermen aan de laatste voorbereidingen. Scouting Jan van Hoof uit Nieuwegein zal meehelpen om alles in goede banen te leiden. Deelnemers hoeven zich niet in te schrijven voor een plek op de kleedjesmarkt. Ook als ze muziek willen maken, toneel willen spelen, iets demonstreren of willen tentoonstellen is iedereen van harte welkom. Deelname aan de kleedjesmarkt is voor bewoners van Nieuwegein gratis. De organisatie vraagt een vrijwillige bijdrage van één euro voor de kosten van het organiseren.

Vanaf 05.00 uur uur is het gebied voor de kleedjesmarkt met de auto te gebruiken om spullen te brengen. Uiterlijk om 07.00 uur moeten de auto’s weer uit het gebied zijn waar de kleedjesmarkt wordt gehouden. De verkoop op de kleedjesmarkt mag vanaf 06.00 uur beginnen en duurt tot 16.00 uur.

Voor commerciële deelnemers is geen plaats op de kleedjesmarkt, zij zullen geweerd worden. Op het Muntplein wordt een markt voor commerciële deelnemers georganiseerd. Dat gaat buiten de OvNN om. Commerciële deelnemers kunnen zich melden bij de winkeliersvereniging van het Muntplein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk