Kledingdievegges gezocht

Een medewerkster van kledingwinkel Mango in winkelcentrum Cityplaza ontdekte op donderdag 8 oktober 2015 dat er kleding is verdwenen. De politie zoekt getuigen of mensen die weten wie de daders zijn. Op bewakingsbeeld is te zien hoe twee vrouwen eerder die dag kledingstukken in hun tas stopten.

Ze verzamelen een flink aantal kledingstukken. Vervolgens is te zien hoe ze de kaartjes en beveiligingslabels eraf halen. Als ze daarna richting de uitgang lopen is te zien dat een tas van Action bol staat van de gestolen kleding. Ook is te zien dat één van de twee vrouwen zwanger is.

Het signalement van de eerste verdachte: lichtgetinte huidskleur – normaal postuur – lang, zwart, stijl haar – donkere rok tot iets over de knie – geruite blouse en lage, zwarte schoenen zonder hak. Deze vrouw was waarschijnlijk zwanger op het moment van de diefstal, op 8 oktober, het kan goed zijn dat ze inmiddels is bevallen.

De tweede verdachte heeft eveneens een lichtgetinte huidskleur – normaal postuur – zwart haar in een staart of knot – kokerrok van spijkerstof en zwarte lage schoenen met een zwart bandje over de wreef.

Kunt u helpen deze kledingdievegges te vinden? Pak dan de telefoon en bel met de opsporingstiplijn 0800-6070 of bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk