Katern

Klaverjassen bij de Stichting Petanque Nieuwegein Nederland

Het klaverjassen wordt weer langzaam opgestart bij de Stichting Petanque Nieuwegein Nederland (SPNN). Op de donderdagmiddag wordt er alweer, zij het met gepaste afstand, geklaverjast bij de SPNN in het Petanque Centrum. Met 7 tafels ver uit elkaar werd er de afgelopen weken gekaart, dit volgens de regels zoals opgesteld door het RIVM.

Nu besloten is dat er geen limiet meer is van het aantal personen, gaat de SPNN ook weer zoals voor de Corona, open voor 40 personen. Dit betekend dat er weer aan 10 of 11 tafels geklaverjast kan worden. De tafels zullen die donderdagmiddag wel op gepaste afstand geplaatst worden. Wil je meedoen? Meld je dan aan via het bekende telefoonnummer: 06-22 41 40 51.

Op vrijdagavond 24 juli zal er ook weer geklaverjast worden. Ook tijdens deze avond gelden de regels, zoals opgesteld door het RIVM en dien je je van te voren op te geven bij de organisatie (06-22 41 40 51). De kosten voor deelname zijn 4.00 euro. Dit is inclusief een kopje koffie en/of thee.

Nieuwe regels met betrekking tot betalen
In het Petanque Centrum wordt tegenwoordig niet meer met contant geld betaald maar er wordt gepind. Het inschrijfgeld wordt bij aanmelden en binnenkomst gepind. Als je wat hebt gedronken wordt het door het barpersoneel opgeschreven en alles opgeteld als je weer naar huis gaat, zodat het totale bedrag van je consumpties in een keer gepind kan worden. Vergeet dus je pinpas niet!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk