Klaarmaken voor de terugkeer naar kantoor

Meer en meer gaan we terug naar kantoor. Dat gaat minder vloeiend dan misschien gedacht werd. Veel zaken die voorheen vanzelfsprekend leken, moeten nu weer even opnieuw inslijten. Het is daarom aan te raden om de nodige zaken op orde te brengen zodat je helemaal klaar bent om terug te keren naar kantoor. Ook de collega’s kunnen hier natuurlijk van profiteren. Dat voordeel mag zeker ook niet onderschat worden. We lopen eens enkele punten langs om er zeker van te zijn dat je er helemaal klaar voor bent. Ga er direct mee aan de slag voor een soepele transitie naar het oude bestaan.

De koffie kan beter
Laten we eerlijk zijn, de koffie was thuis een stuk beter. De automatenkoffie van kantoor kan dus echt niet meer. Nu is dan ook het moment om daar iets aan te doen. Wanneer de koffie een stuk beter is, dan wordt het ook een stuk aantrekkelijker om terug te keren naar het oude nest. Gelukkig kun je op www.giocoffee.nl precies die lekkere koffie vinden die je zoekt voor het kantoor”. Het zwarte goud is belangrijk om goede prestaties te kunnen leveren. Dat is eigenlijk alleen maar nog meer gebleken nu je weet hoe veel beter je werkte op en verse kop die je thuis kreeg. Dat pak je eerst aan.

Een dagelijkse verzorgingsroutine
Of je het nu wilt toegeven of niet. Sommige zaken waren wat minder belangrijk dan voorheen door het thuis werken. Scheren kon bijvoorbeeld wel om de dag in plaats van iedere ochtend. Ook de kapper werd weleens uitgesteld, soms gedwongen, maar soms ook omdat het wel lekker lui was zo. Het wordt dus tijd om die oude vaste routines weer op te pakken. Nog beter is het om een nieuwe routine aan te leren. Er zaten ongetwijfeld ook gaten in je oude methode. Daar kan je dan nu mooi iets aan doen. Je ziet er dus alleen maar nog beter en gezonder uit dan.

Bel mensen die je lang niet gesproken hebt
Voer een aantal telefoongesprekken voor je weer teruggaat naar kantoor. Het bellen veranderde namelijk in zoomen en appen. Dat gebeurde dan ook nog eens voornamelijk met mensen die je redelijk tot goed kende. Dat was natuurlijk niet hetzelfde als voorheen. Toen werd er flink wat heen en weer gebeld. Om er weer een beetje in te komen kan je het best enkele mensen bellen die dicht genoeg bij je staan om gebeld te worden, maar ver genoeg weg zijn om ze niet vaak te spreken. Zo kan je weer even je vaardigheden aan de telefoon oppoetsen zodat je er klaar voor bent.

Zet de wekker alvast
Omdat je reistijd was teruggebracht tot de tijd die je nodig had om de trap af te lopen, had je veel meer tijd om lekker te blijven liggen. Dat zal dus wel even wennen worden wanneer je er weer op tijd uit moet om naar kantoor te gaan. Omdat je nog even de tijd hebt, kan je die tijd wel vast benutten om weer aan het vroege opstaan te wennen. Dat doe je door nu alvast weer volgens de wekker te gaan leven. Zo kan je er zeker van zijn dat je er klaar voor bent op het moment dat het er weer om gaat. Dat is belangrijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk