Kirsten Veltman clubkampioen schoonspringen

Op zaterdag 29 juni vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats van de afdeling schoonspringen van zv Aquarijn. Een gezellig evenement waar alle leden van Aquarijn aan mee kunnen doen. In de diverse leeftijdscategorieën werd gestreden om de kampioen van dit jaar in ieders leeftijd. De nieuwe kampioenen zijn Réka van Os (9 jaar en jonger), Fieke Koppers (10 en 11 jarigen), Raziye Rouhbags (12 en 13 jarigen), Alicia Geurts (14 en 15 jarigen), Kirsten Veltman (16,17 en 18 jarigen) en Monica Kreuger (senioren).

De beste acht springers uit de leeftijdscategorieen van 12 jaar en ouder strijden in de finale om de titel clubkampioen. De kampioen van de afgelopen 9 jaar, Ramon de Meijer, heeft zijn carrière beëindigd en het was dus tijd voor een nieuwe kampioen. Na een spannende strijd van vijf sprongen uit vijf verschillende richtingen wist Kirsten Veltman met een zeer sterke reeks sprongen zich verrassend te kronen tot clubkampioen 2013. Op de tweede plaats eindigde, eveneens verrassend, de pas 14 jarige Alicia Geurts, het brons was voor Monica Kreuger.

Uit handen van oud kampioen Bianca van Os-Bán ontvingen Ramon de Meijer en Daphne Wils respectievelijk de gouden en zilveren prestatiemedaille van de KNZB voor hun prestaties uit 2012. Op 11 juli a.s. geven de schoonspringers van Aquarijn om 18.30 een demonstratie tijdens de zwem4daagse in zwembad Merwestein.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren