Kindzorgcentrum Educto opent nieuwe vestiging in Nieuwegein

Op 26 september 2016 opent hét Kindzorgcentrum Educto officieel de deuren van een nieuwe vestiging in Nieuwegein om klanten in Midden-Nederland te kunnen bedienen. Educto streeft naar landelijke dekking. De organisatie opereert tot nu toe in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Met de opening van de vestiging in Nieuwegein kunnen ouders nu ook in het midden van het land terecht als ze zorgen hebben over de leer- en ontwikkelproblemen van hun kind. “Het is belangrijk dat ouders niet met hun zorgen blijven rondlopen en een laagdrempelige plek hebben waar een luisterend oor is voor hun zorgen en vragen”, zegt algemeen directeur Dennis de Graaff. Hét Kindzorgcentrum Educto is die plek.

De nieuwe vestiging van hét Kindzorgcentrum Educto is te vinden in de Jenaplanschool Zuiderkroon aan de Graaf Dirklaan 2. Educto kiest bewust voor vestigingen in scholen. Zo blijft de hulp dicht bij het kind en wordt een laagdrempelige en kindvriendelijke oplossing geboden. De vestiging is niet alleen toegankelijk voor kinderen en ouders van de betreffende school, maar bedient de hele regio. In de nieuwe vestiging zullen in de nabije toekomst ook bijeenkomsten voor ouders worden georganiseerd, gericht op specifieke onderwerpen.

Met de opening van dit nieuwe Kindzorgcentrum opereert Educto nu vanuit 13 vestigingen, waar in totaal 125 psychologen, orthopedagogen, logopedisten en remedial teachers zorg bieden aan kinderen met leerobstakels. In het nieuwe Kindzorgcentrum zullen in de nabije toekomst ook bijeenkomsten, gericht op specifieke onderwerpen, voor ouders georganiseerd gaan worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk