Kindervakantieweek Bouwgein heeft thema: ’50 jaar Nieuwegein’

Dit jaar organiseert Bouwspeeltuin Bouwgein in de laatste week van de zomervakantie (van 23 t/m 27 augustus) weer de kindervakantieweek! Het thema van de kindervakantieweek dit jaar is ’50 jaar Nieuwegein’. Vanwege de Coronamaatregelen zal de inschrijving voor de kindervakantieweek dit jaar digitaal zijn. De inschrijving gaat in fases. Dit jaar kunnen er helaas maximaal 150 kinderen deelnemen, daarom zal er geloot worden bij meer aanmeldingen.

Uiteraard heeft de organisatie te maken met de nog geldende Corona maatregelen. ‘Maar we verzekeren jullie ervan dat de kindervakantieweek nog steeds een superleuk en vol programma zal zijn met diverse activiteiten zoals: theater, hutten bouwen, sportieve activiteiten en workshops. Dit jaar zal er helaas geen overnachting zijn op de donderdag, maar voor de oudste deelnemers (vanaf 8 jaar) die dat willen is er op de donderdagavond wel een spook-/speurtocht’ aldus de organisatie.

Aanmelden voor de kindervakantieweek
‘We vragen iedereen zich in eerste instantie per mail aan te melden. De aanmelding (naam en leeftijd) kan uitsluitend gemaild worden naar inschrijvingkvw2021@bouwgein.nl. De mailbox zal alleen open zijn op woensdag 7 juli van 17.00 uur tot 21.00 uur. Alleen kinderen uit het eigen gezin kunnen worden ingeschreven.’

De kinderen die worden ingeloot zullen vervolgens een link ontvangen naar het digitale inschrijfformulier. Wanneer dit inschrijfformulier volledig is ingevuld en ingediend zal er als laatste een betaallink worden verzonden waarmee de inschrijving kan worden bevestigd. De bijdrage is voor bouwers (vanaf 6 jaar) 22,50 euro, voor kleuters 17,50 euro. Kinderen met een Stadspas betalen 2,50 euro.

De details over het programma zullen middels een programmaboekje gemaild worden voorafgaand aan de kindervakantieweek. We zullen elke dag rond 09.30-10.00 uur starten met het programma, op maandag t/m woensdag eindigt het programma rond 15.00 uur, en op vrijdag rond lunchtijd. Het programma op donderdag kent, afhankelijk van leeftijd en keuzes, een eindtijd van 15.00 uur, na het eten om 19.00 uur of 23.30 uur (na de spook-/speurtocht).

Help mee
Bouwspeeltuin Bouwgein is nog op zoek naar vrijwilligers. Dus vind je het leuk om een dag of de hele week te komen helpen, stuur dan een mail naar kvwbouwgein@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren