Kindertheatervoorstelling in het Amfitheater Galecop

Op zondag 20 augustus aanstaande is er weer een kindertheatervoorstelling in het Amfitheater in Galecop. De ingang van het theater is bij de de kruising van de Willem Elsschothove en de Lucas van Leydenhage. Goochelaar Benjamin, buikspreker en verteller van bijbelverhalen, komt dan naar Nieuwegein. Een voorstelling waarbij Benjamin de kinderen actief betrekt. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd, maar ook leuk voor volwassenen.

De voorstelling begint om 14.00 uuur. Het theater gaat om 13.45 uur open. Bij slecht weer zal de voorstelling gegeven worden in de Koningin Julianaschool aan de Aert de Gelderhage 5. De toegang, inclusief limonade, is gratis. Ook ouders, opa’s, oma’s enz. worden van harte uitgenodigd.

De Oecumenische Werkgroep van de Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord en de RK Kerkgemeenschappen in Nieuwegein organiseren deze theatervoorstelling op de laatste zondag van de zomervakantie.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Het Amfitheater in de wijk Galecop

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren